Nezanedbejte identitu vaší firmy!

Každá firma, která chce být úspěšná, potřebuje svoji „identitu“. Jedná se o způsob, jakým se bude na veřejnosti prezentovat. Řadíme sem webové stránky, logo, slogan, vizitky, brožury a podobně. Se všemi těmito produkty, přichází do kontaktu především zákazníci. Špatně vytvořená identita může způsobit nedůvěryhodnost firmy, což může vést až k utlumení zakázek. Kvalitně vytvořenou identitu […]

Každá firma, která chce být úspěšná, potřebuje svoji „identitu“. Jedná se o způsob, jakým se bude na veřejnosti prezentovat. Řadíme sem webové stránky, logo, slogan, vizitky, brožury a podobně. Se všemi těmito produkty, přichází do kontaktu především zákazníci. Špatně vytvořená identita může způsobit nedůvěryhodnost firmy, což může vést až k utlumení zakázek.

firemní produkty

Kvalitně vytvořenou identitu poznáte tak, že všechny produkty, které jsou firmou vydávány (od nových příspěvků na Facebook až po rozsáhlé tištěné publikace) mají jednotný a ucelený design. Všechny barvy musí ladit, písmo musí být vkusné a celkový design být v souznění s celkovou charakteristikou podniku. Zcela jinak se bude prezentovat noční bar, stavební firma, nebo třeba zoo. Takto vytvořená identita vám bude nápomocna při získávání nových spotřebitelů. Kdykoliv bude zákazník vidět „vaše barvy“, či logo, ihned si podvědomě vzpomene na vaše produkty. Styl, který firma využívá, se nevyplácí často měnit, neboť to způsobuje zmatení spotřebitelů.

Jestliže nejste v oboru grafiky zběhlí, jistě v tom máte zmatek. Základem je dobře vytvořené logo a slogan. Následně jsou na tyto produkty navázány vizitky a další firemní dokumenty. Dle tohoto zvoru se dále vytváří další produkty. Chcete-li si celou firemní identitu vytvořit sami, stojíte před náročným úkolem, nicméně není to nemožné.

brožury na hromadě

Nicméně pokud nejste zběhlí v profesionálních programech, nechte tvorbu na odbornících. Grafické studio Brno za vás udělá veškerou práci. Společně s odborníky je navržena identita firmy, která je následně rozvinuta a vytvořena celková marketingová strategie. Tyto profesionální služby zaručeně nejsou vyhozenými penězi. Využijete-li je, můžete si být jisti, že práce bude velice kvalitně a odborně provedena. Velkou výhodou je, že všechny produkty a činnosti, které budete potřebovat k nastartování firmy, vám vytvoří jedna firma.